Project Description

Uitgebreide Website

De website is ontzettend makkelijk uit te breiden, maar u kunt hem zonder moeite natuurlijk ook simpel houden. U kunt ook zelf de afbeeldingen kiezen.

WordPress CMS

WordPress is een bijzonder gemakkelijk systeem om uw website intuïtief bij te houden. Het werkt net zo simpel als Microsoft Word.

Media Bestanden

Het is ontzettend gemakkelijk om foto’s en documenten toe te voegen aan de bibliotheek die dan op elke pagina gemakkelijk te bereiken zijn.

Pagina’s Beheren

En met de pagina beheer optie kunt u gemakkelijk al uw pagina’s bewerken, toevoegenen verwijderen. Zoveel u zelf wilt. Ik help u met de eerste negen!

Werkzaamheden

De gehele website is gebouwd in WordPress, het logo is vernieuwd en in de ideale formaten en containers terug gestuurd naar het bestuur van de stichting. De website is gemakkelijk bij te houden met teksten en afbeeldingen.

Resultaten

Alle bestuursleden hebben een inlog account gekregen om de website te bewerken. De website is groeiende binnen de zoekresultaten, alleen zonder SEO marketing zal hij waarschijnlijk alleen maar gaan scoren op het zoekwoord: ‘jts heerenveen’.