Project Description

Project Informatie

Judopak.Guru is mijn eigen webshop, samen met een vriend van mij (Justin) heb ik de website ontwikkeld en gevuld met producten. We proberen te realiseren dat andere bedrijven ook een .guru webshop nemen die wij dan onderhouden, maar zij zelf beheren. Al deze webshops lijken op elkaar, gebruiken hetzelfde systeem en hebben dezelfde technische ontwikkelingen. Het voordeel is dan dat een guru webshop die bekender wordt ervoor zorgt dat de andere webshops van guru meer vertrouwen krijgen en andersom. Een ideaal systeem die we hopelijk snel uit kunnen breiden met meerdere webshops.

Home Pagina

Product Pagina

Werkzaamheden

De webshop is gebouwd in Magento door Justin, het ontwerp hebben we samen gedaan en de marketing doe ik. De webshop staat online sinds april en stond al na 6 maanden op plek 2 met de zoekterm ‘judopak’ in Noord en Zuid Nederland en op plek 3/4 in Midden nederland. Een top prestatie voor zo’n jonge webshop! We proberen nu ook te gaan scoren op het zoekwoord¬†‘adidas judopak’.

Resultaten

Elke dag druppelen de bestellingen nu binnen en geven we de orders door aan de leveranciers, naast onze verdere werkzaamheden is dit een mooie bron van passieve inkomsten. We hoeven er weinig voor te doen en omdat we zelf de marketing kunnen doen en het niet door dure bureau’s hoeven te laten doen kunnen we er ook nog wat aan over houden. We kunnen u ook meenemen in dit marketing plan!