Ik kan u op meerdere manieren van dienst zijn…

U kunt uw website laten maken door mij, ik heb al meerdere website gebouwd voor bedrijven in Friesland en Groningen en doe dit voor een zachte prijs van 550 euro. U heeft een complete website met 9 pagina’s en de basis voor de juiste SEO. Hierdoor is het gemakkelijk voor Google om uw website te lezen en zal hij dus beter dan gemiddeld scoren op Google. Dit betekent niet dat u op plek 1 komt te staan met elk zoekwoord die u maar wilt, maar de basis is zeker gelegd!

Nu Beginnen!

Ik kan voor u de marketing doen, dit is onder te verdelen in zoekmachine marketing, facebook marketing, Google Adwords, Marktplaats marketing en Google Shopping. U krijgt een Analytics account waarbij u gedetailleerd kunt bekijken hoeveel mensen er op uw website zijn geweest en wat ze hebben gedaan en kunt door middel van rapporten makkelijk bekijken of de ROI (return on investment) ook goed genoeg is. Zo weet u precies of dat wat u erin stopt er ook weer uit komt met winst!

Dit doe ik onder andere door middel van linkbuilding

Nu Beginnen!

Ik heb een webhosting pakket voor u klaar staan waar uw website goed op draait, waar ik uw e-mail met gemak op kan instellen en die goed uit te breiden is. Een pakket kost €8,- per maand en een domeinnaam kost €10,- per jaar. Dus voor in totaal €108,- per jaar, of voor €9 per maand, of voor €0,30 per dag heeft u uw website dan online. Dat zijn toch geen prijzen?

Let op, u kunt geen webhosting pakket nemen als ik niet voor u de website kan maken. Dan kan het voor mij niet uit.

Nu Beginnen!

Ik heb er nu al zin in om met u samen te werken! 🙂

GELIJK BEGINNEN!

Goedkoop!

U vindt nergens anders de zo’n geweldige prijs voor de website die ik voor u maak. €550,- is voor u perfect en voor mij een mooie bijverdienste.

Professioneel

Uw website maakt gebruik van het WordPress principe. Dit CMS is wereldbekend en draaien ontzettend veel websites op, de thema’s zijn extern ontwikkeld.

Snelle Service

Afhankelijk van de grote van de website is hij binnen 1-2 weken helemaal afgerond en klaar. U kunt dus snel beginnen met uw bedrijf  of activiteit!

Nu Beginnen!