Al voor €350,- kunt u een website laten maken door mij! Ik doe dat en heb dat al voor meerdere bedrijven in Friesland gedaan. Deze websites zijn makkelijk zelf te onderhouden, zijn altijd geschikt voor mobiel en kunnen makkelijk gebruik maken van e-mail instellingen. U krijgt er dus een info@uwbedrijf.nl e-mail adres bij.

Naast het feit dat u een website door mij kunt laten maken, kan ik ook voor u de google marketing doen, ik ga er dan voor zorgen dat uw website op de eerste plek komt te staan!

>pluspunten  

De website die wij maken staat binnen 10 werkdagen online!

Elk bedrijf heeft in deze tijd een website nodig, vaak is de website een onder geschoven kindje en scored hij niet goed binnen Google. Dit is zonde! Een website maken is niet veel werk en kost al helemaal niks meer. Daarnaast is het vrij gemakkelijk goed te gaan scoren op Google als u een paar belangrijke richtlijnen volgt.

Deze richtlijnen bevatten onder andere de punten:

  • Duidelijke navigatie op de website
  • Binnen 3 klikken op de belangrijkste pagina’s kunnen komen
  • Duidelijk aangeven waar welke pagina over gaat door middel van h1 of h2 tags
  • Duidelijke vernoeming van de keywords waarop gescored moet worden
  • Een duidelijk en goed backlink profiel

Nou is het goed voor te stellen dat u hier helemaal geen tijd voor heeft. Al helemaal niet als u hem professioneel kunt laten maken voor maar 350,- euro. Dit houdt in dat als u het zelf zou willen doen dat u er maximaal 10 uren mee bezig kunt zijn anders kan het al niet meer uit.

Bent u die slimme ondernemer? Mail nu!